Taal selecteren

Voor de aankoop en transport van uw houtvezelproducten!

Al vanaf de begintijd van Van Deuveren Transport neemt de houtvezelhandel een bijzondere plaats in binnen het bedrijf. Bij schaverijen en zagerijen uit zowel binnen- als buitenland kopen we verschillende houtvezelproducten in van de beste kwaliteit, waarbij een groot gedeelte van deze producten tevens duurzaam gecertificeerd zijn. Hierbij moet u denken aan vlaslemen, houtzaagsel, houtkrullen, houtchips en boomschors. Dankzij moderne technieken en speciale wagens voor deze handel is het mogelijk om snel en efficiënt in te springen op al uw wensen. 

Diverse partijen zijn tevreden afnemer van onze diensten. Zo gebruikt de spaanplaatindustrie de door ons geleverde houtvezel, maar bedienen wij ook kleinere klanten met plezier.  Aan hoveniersbedrijven leveren we bijvoorbeeld boomschors en paarden maneges gebruiken de door ons aangevoerde houtchips of houtkrullen als bodembedekker voor hun paardenstallen. Tevens rijden onze wagens naar energiebedrijven, waar men van resthout groene stroom maakt. Sinds 2015 nemen we ook vlas af bij onze leveranciers. Dit leveren we onder andere aan groothandels die de vlaslemen vervolgens weer persen in balen. Ook leveren we vlaslemen aan geitenboeren en paarden maneges die het product gebruiken als bodembedekking. 

De producten worden vervoerd met de modernste voertuigen, zodat het transport snel en efficiënt verloopt. Zo faciliteren wij walkingfloor transport, waarbij wij 17 walking floors en 2 containerauto’s ter beschikking hebben. Éen van deze containerauto’s beschikt over een zuigsysteem, zodat we uw silo of hokken kunnen leegzuigen. Ook hebben we bij fabrieken en zagerijen containerbakken staan van 40 kubieke meter die we snel en flexibel kunnen ophalen wanneer deze bakken vol zijn en voor een lege bak vervangen moeten worden. Wij beschikken over certificeringen voor duurzaam hout. 

Wij bieden oplossingen op maat. Dus bent u op zoek naar houtvezelproducten rechtstreeks vanaf de leverancier en getransporteerd naar uw gewenste locatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een overzicht van onze diensten

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen