Taal selecteren

De geschiedenis van Van Deuveren Transport

In 1957 richtte J.G. van Deuveren sr. zijn eigen transportbedrijf op. Nu, ruim 60 jaar later is Van Deuveren Transport nog steeds een echt familiebedrijf met de drie zonen Bert, Gerard en Jan van Deuveren als leidinggevenden. Ze delen hun passie voor transport waarbij  klantgerichtheid en korte lijnen de drijfveren zijn achter het succes. 

Na 12 jaar als melkrijder in het bedrijf van zijn vader gewerkt te hebben, besloot J.G. van Deuveren sr. in 1957 zijn eigen transportbedrijf te beginnen. Met twee vrachtwagens en een tractor legde hij de basis voor het bedrijf dat nu een stabiele en gerenommeerde logistieke partner is in de transport branche. Dankzij een klantgerichte benadering, grote betrouwbaarheid en een goede service, groeide al snel het aantal opdrachtgevers dat door hem zijn goederen liet vervoeren. Het wagenpark groeide fors en binnen korte tijd was de uitvalsbasis in Stoutenburg te klein voor het jonge bedrijf. Na een tussenstop in Amersfoort belandde van Deuveren Transport in 1977 op industrieterrein de Harselaar in Barneveld, waar het nu een vertrouwd gezicht is.

Nog steeds is de onderneming een echt familiebedrijf. De dagelijkse leiding is in handen van Bert, Gerard en Jan van Deuveren. Ruim dertig jaar geleden namen zij het bedrijf over van hun vader, nadat zij net als de andere kinderen praktisch opgegroeid waren tussen de vrachtwagens. De liefde voor transport zit er dus goed in bij de broers, die houden van aanpakken. De klant kan dan ook blindelings vertrouwen op een goede service, waarbij punctualiteit en goede kwaliteit leveren centraal staan. 

In al die jaren is er veel veranderd bij het nog steeds groeiende bedrijf. Het wagenpark is uitgebreid naar 40 vrachtauto’s, het personeelsbestand telt ruim 60 goed gemotiveerde werknemers en de totale huisvesting is uitgegroeid naar 20.000 vierkante meter. Maar wat niet is veranderd, is de mentaliteit van het bedrijf. Net als in 1957 staat de klant nog steeds voorop bij Van Deuveren Transport!

 

Wil jij ook bij Van Deuveren Transport komen werken? Kijk dan hier naar onze vacatures en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen