Taal selecteren

Voor elke opdracht een passende transportoplossing!

Van Deuveren Transport transporteert diverse goederen naar elke gewenste bestemming. Vanuit onze centrale ligging als transportbedrijf in Barneveld, vervoeren wij zowel nationaal als internationaal goederen naar verschillende locaties. Naast het transport binnen Nederland, worden met name transport opdrachten van en naar Duitsland en België dagelijks uitgevoerd. Echter, op aanvraag is het ook mogelijk uw goederen naar andere bestemmingen binnen Europa te vervoeren. Tevens voldoen onze vrachtwagens aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. We zijn NIWO-gecertificeerd en beschikken over een TÜV-gecertificeerde opleggers en een GMP-certificaat voor het vervoer van diervoeders. 

Hier treft u voorbeelden van de transporten die wij dagelijks uitvoeren:

   

  

  

Ons specialisme is lengtedistributie waarbij de mogelijkheid is tot het gebruik van transport met kooiaap. Door middel van een kooiaap, of meeneemheftruck, kunnen goederen met lange afmetingen eenvoudig worden geladen of gelost. Doordat wij  kooiaap transport faciliteren, nemen wij hierbij uw werk uit handen.

 

We beschikken over 60 schuifzeilenopleggers met een lengte van 13,60 meter welke beladen kunnen worden via de bovenkant (kraanlading), de zijkant en de achterkant. Ook kunnen onze opleggers bij de klant worden neergezet voor belading en kunnen deze opleggers na belading weer gewisseld worden met een lege oplegger zodat de klant kan laden wanneer het hem het beste uitkomt. Hiermee kan een klant zijn opdracht naar eigen wens invullen en worden tevens wachttijden voor het laden en/of lossen vermeden.

   

Voor elke zending bieden wij de juiste wijze van vervoer, of dit nu gaat om een minimumzending of een complete lading. De goederen die wij zoal vervoeren zijn bouwmaterialen, machines, chemicaliën, metalen, papier (rollen, pallets of balen), cacaobonen, veevoeders, levensmiddelen, verpakkingsmateriaal en woning- of industriedeuren. We staan echter open om alle gewenste goederen te vervoeren tot een maximale hoogte van 2,8 meter. 

Door onze diversiteit en flexibiliteit hopen wij u een passende transportoplossing te kunnen bieden!

 

Een overzicht van onze diensten

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen